BOTIGA

TERMES I CONDICIONS DE COMPRA

 Taronges Nostres posa a la seva disposició el servei de compra online que li permet comprar a www.tarongesnostres.cat des de qualsevol dispositiu connectat a internet. A continuació exposem les condicions que regulen aquesta compra.

 IDENTIFICACIÓ DE LES PARTS

D’una part Guillem Espinach i Chertó identificat amb el NIF 40935989Z que és la propietari i titular de la web www.tarongesnostres.cat, i domicili oficial La Riera, 14 2º 3ª 08640 Olesa de Montserrat (Barcelona).

De l’altra part el CLIENT, les dades del qual són les que han estat consignades per ell mateix al formulari de la web. Totes les dades que s’han inclòs al formulari anterior han estat introduïdes directament per ell, per la qual cosa la responsabilitat sobre l’autenticitat de les mateixes correspon, directa i exclusivament, al CLIENT.

REGISTRE

El registre com a Client és indispensable per a qualsevol transacció o consulta, amb la finalitat de garantir la privacitat i seguretat de les seves dades i transaccions. La sol·licitud de la clau es realitza una sola vegada amb un nom d’usuari i una contrasenya, vostè ha de conservar aquestes dades i assumeix la responsabilitat del seu ús. Vostè és responsable de mantenir la confidencialitat del seu compte i contrasenya, i de restringir l’accés al seu ordinador, a més ha d’estar d’acord a acceptar responsabilitat per a totes les activitats que es realitzin amb el seu compte o contrasenya. Taronges Nostres es reserva el dret de negar el servei, tancar comptes, remoure i editar contingut i cancel·lar ordres o comandes al seu criteri.

DADES PERSONALS

La informació sol·licitada és requerida per realitzar transaccions i confirmar la comanda, són fonamentals per garantir la satisfacció en el lliurament i la seguretat de les seves transaccions i serà utilitzada per comunicar ofertes o llançaments de productes, i esdeveniments.

PREUS

Els preus mostrats a www.tarongesnostres.cat són amb euros i inclouen l’IVA i les despeses de transport únicament en territori peninsular d’Espanya.

FORMES DE PAGAMENT

Els mètodes de pagament de qualsevol compra realitzada a www.tarongesnostres.cat són:

 • Transferència bancària o ingrés en efectiu a:

BANC DE SABADELL:   ES58 0081 0041 9400 0131 5132

 • Targeta de crèdit, Visa o MasterCard
 • Contra reembors, amb un recàrrec de 3 €.
 • Domiciliació bancària, a final de mes al número de compte que ens faciliti.

 ENVIAMENTS

Preparem les caixes amb molta cura, una a una. Seleccionem cadascuna de les peces de fruita de la teva comanda. Volem que gaudeixi el gust i l’aroma de les taronges, mandarines o llimones acabades de collir del nostre hort. Per això collim i enviem la seva comanda el mateix dia, i l’endemà la té a casa. 

Dies de collita de la teva comanda:

 • DILLUNS, DIMARTS, DIMECRES i DIJOUS,
 • Les comandes fetes abans de les 16:00 h, es cullen el mateix dia i l’endemà les tens a casa.
 • Les comandes a partir de DIJOUS a les 16:00 h, les collim el dilluns i el dimarts les tens a casa. Si les enviéssim divendres estarien tot el cap de setmana al magatzem del transportista i no arribarien fins dilluns a casa teva, havent passat 3 dies des de la collita fins l’entrega.

 Dies d’entrega:

 • DIMARTS, DIMECRES, DIJOUS i DIVENDRES.

DESPESES D’ENVIAMENT

Les despeses d’enviament estan incloses al preu dels productes, excepte si es tria com a forma de pagament contra reembors que té un suplement de 3 € per comanda.

TERMINIS DE LLIURAMENT

La empresa de transport garanteix el lliurament de la comanda en 24h des de que nosaltres li entreguem, que és el mateix dia de collita. Si quan el transportista arriba a casa seva no hi ha ningú, li trucaran per poder deixar-ho a algun veí de la seva confiança, convenir un hora per entregar-ho l’endemà, o bé podrà passar a recollir-ho vostè mateix per l’oficina de l’empresa de transport que li indiquin.

CANVIS I DEVOLUCIONS

Quan faci una compra a tarongesnostres.cat, sigui a través de la pàgina web, per correu electrònic o per telèfon, adquireix el dret personal de desistiment, canvi o substitució.

 • Si un cop rebuda la comanda no queda satisfet amb la qualitat de la nostra fruita truqui’ns per telèfon, en un termini de 72 hores des de la recepció de la comanda, i ens sol·licita la devolució, canvi o substitució sense cap cost per part seva.
 • A més, sempre estarà a temps de cancel·lar la seva comanda si ens truca per telèfon abans de les 16:00h del dia que preparem la teva comanda.
 • Si al rebre la teva comanda la caixa està trencada o greument deteriorada, per una manipulació incorrecta durant el transport, i creu que la fruita s’ha vist afectada, sempre podrà refusar-la indicant-ho a l’albarà del transportista. Si això passa, ens truca immediatament i li enviarem de nou la seva comanda sense cap cost per part seva.

Recordi que no cobrem la seva primera compra per avançat, ni quan el transportista les hi deixi a casa. Primer les prova i després ens paga mitjançant una transferència bancària o ingrés en efectiu.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals els usuaris faciliten, de manera lliure i voluntària, a tarongesnostres.cat seran incorporades a un fitxer de dades  del que és titular i responsable Guillem Espinach i Chertó amb NIF: 40935989Z i domicili al Carrer de La Riera, 14 d’Olesa de Montserrat (Barcelona).

Finalitats a les que es destinen les dades de caràcter personal.

Taronges Nostres informa a l’usuari que el tractament de les dades es realitza amb les següents finalitats:

 • Atendre i contestar les comunicacions o sol·licituds rebudes mitjançant el correu electrònic o dels formularis del la nostra web.
 • Atendre les sol·licituds de compra que realitzin els interessats mitjançant la web, així com el manteniment de la relació contractual establerta amb Taronges Nostres.
 • Les dades personals dels interessats que han formalitzat una comanda o més s’utilitzaran amb finalitats de gestionar la seva participació en sorteigs, concursos o esdeveniments realitzats per Taronges Nostres.
 • Manteniment d’històrics de relacions comercials
 • Realitzar accions de publicitat i prospecció comercial.
 • Així mateix, Taronges Nostres registrarà i conservarà l’adreça IP des de la que l’Usuari va atorgar les seves dades personals i de posteriors connexions, així com els moments temporals d’inscripció i de connexions posteriors, als efectes de prova del consentiment referit, així com de verificació del comportament de l’usuari i el seu ús de Taronges Nostres. Una adreça IP es un número que s’assigna a la seva computadora quan utilitza internet. La seva adreça IP també es utilitzada per ajudar a identificar-lo dintre d’una sessió particular i per a recollir informació demogràfica general.

Consentiment informat del tractament de dades.

Taronges Nostres informa a l’Usuari de la seva pàgina web, que aquesta política de privacitat conté tots els aspectes relacionats amb el tractament de dades personals que Guillem Espinach i Chertó realitza com a responsable del mateix. Així, quan l’Usuari no mantingui relacions comercials amb Taronges Nostres aquell ha de tenir present i és informat de que l’enviament d’un correu electrònic o l’enviament de dades personals mitjançant els formularis de contacte de la web o la comunicació per part de l’Usuari a Taronges Nostres de qualssevol altres dades personals comporta o implica la prestació del seu consentiment lliure, inequívoc, específic, informat i exprés per al tractament de les seves dades personals per Taronges Nostres amb les finalitats establertes al paràgraf anterior d’aquesta política de privacitat, així com atendre la seva comunicació o enviar documentació. En cas contrari si l’Usuari no hi està d’acord, absteniu-vos d’enviar correus electrònics o comunicar les seves dades personals a Taronges Nostres

Enviament i registre de dades de caràcter personal.

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre productes i serveis de Taronges Nostres. El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o rebre informació dels productes i serveis de Taronges Nostres.

Mesures de seguretat adoptades amb relació al tractament de dades personals.

Taronges Nostres informa a l’Usuari que, de conformitat amb el que disposa la LOPD i el Reglament de la LOPD, el Real Decret 1720/2007, ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal i evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat tenint em compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscs a que estan exposades, provinguin de l’acció humana o del mitjà físic o natural i que només registrarà dades de caràcter personal en fitxers que reuneixin les condicions que es determinen al citat Reglament pel que respecta a la seva integritat, seguretat i a les dels centres de tractament, locals, equips, sistemes i programes. Igualment Taronges Nostres garanteix a l’Usuari el compliment del deure de secret professional respecte de les dades personals dels usuaris i del deure de guardar-los.

Exercici dels drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les dades.

Així mateix per la present, declara estar informat de que pot exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició i revocació en qualsevol moment, adjuntant fotocòpia de DNI, segons la Llei 15/1999 LOPD de forma gratuïta en aquesta adreça Carrer La Riera 14, 2on 3a 08640 Olesa de Montserrat, o al següent e-mail: info@tarongesnostres.cat.

Dades especialment sensibles.

En la formalització dels camps de text lliure no es permet la introducció d’informació personal relativa a ideologia, afiliació sindical, religió, creences, salut, vida sexual o aspectes racials en cap circumstància. En cas d’introduir alguna informació relativa als aspectes mencionats en la sol·licitud del formulari de contacte o correu electrònic seran immediatament esborrats dels nostres sistemes d’informació sense poder atendre la consulta realitzada, ja que aquestes dades no són necessàries ni pertinents per a la finalitat de la consulta.

Qualitat de les dades.

Taronges Nostres adverteix a l’Usuari que, excepte la existència d’una representació legalment constituïda, cap usuari pot utilitzar la identitat de qualsevol altra persona i comunicar les seves dades personals, i que només pot incloure dades personals corresponents a la seva pròpia identitat i que siguin adequats, pertinents, actuals, exactes i veritables. Així mateix, l’Usuari serà l’únic responsable front a qualsevol dany, directe i/o indirecte que causi a tercets o a Taronges Nostres per l’ús de dades personals d’una altra persona, o les seves pròpies dades personals quan siguin falsos, erronis, no actuals, inadequats o impertinents.

Dades de menors d’edat.

L’ús del servei Taronges Nostres no està permès als menors d’edat, pel que si és menor de 18 anys abstinguis de facilitar les seves dades personals.

Actualització de dades.

L’Usuari és l’única font d’informació de les seves dades personals, i per això Taronges Nostres li prega que, per tal de mantenir les seves dades actualitzades i al dia en tot moment, comuniqui a l’adreça o e-mail indicats anteriorment qualsevol variació de les mateixes.

Comunicacions electròniques.

El tractament de les dades personals i l’enviament de comunicacions per mitjans electrònics s’ajusten a la normativa establerta a la Llei Orgànica 15/1999, 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i a la Llei 34/2002, 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. En totes les comunicacions electròniques remeses per Taronges Nostres figura, al començament del missatge, la paraula “publicitat”. Els Usuaris dels servei Taronges Nostres que ho sol·licitin podes excloure’s d’aquest servei de manera senzilla i gratuïta mitjançant un correu electrònic a info@tarongesnostres.cat indicant a l’assumpte que no desitja rebre més publicitat o bé mitjançant l’enllaç que Taronges Nostres facilita per poder cancel·lar el seu registre a cadascuna de les comunicacions electròniques enviades “Unsuscribed”.

Modificació de la present política de privacitat.

Taronges Nostres es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a futures novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la industria, informant prèviament als usuaris dels canvis que en ella es produeixin. La utilització ininterrompuda del servei de Taronges Nostres per part de l’Usuari constituirà una ratificació del present document, amb les modificacions i canvis que s’haguessin introduït. Pes les mateixes raons mencionades anteriorment Taronges Nostres es reserva el dret de modificar o interrompre el servei Taronges Nostres en part o en la seva totalitat, havent intervingut o no notificació a l’Usuari. Taronges Nostres no serà responsable davant l’Usuari ni davant de tercers per haver exercit el seu dret a modificar o interrompre el servei Taronges Nostres.

Leave a Comment

 

LES COMANDES ABANS DE LES 14.00H ES REBEN L'ENDEMÀ