BOTIGA

Llimones

Llimones

16.95  39.00  IVA incl.

PAGA DESPRÉS DE TASTAR-LES  


Venda de Proximitat - Circuit Curt

Caixes de 5 kg | 10 kg | 15 kg

 • Pes Brut (caixa + producte).
 • IVA i Despeses d’enviament incloses.
 • Excepte Balears, Canàries, Ceuta i Melilla.

 

  S’ha acabat la temporada

Clear
N/A

Descripció

comprar llimones

Llimones “Fino”

Aprofita’n el suc i la pell

 

Aquesta varietat també es coneix amb el nom de Primofiori i, malgrat que el seu origen no es coneix amb exactitud, es creu que procedeix de la germinació de llavors de Llimona Comú, varietat originària de la Vega Alta del Segura, a Múrcia. Per les seves característiques és una de les varietats més apreciades.

De pell llisa i prima de color groc viu, d’aquí el seu nom. Grandària de fruit mitjana, forma ovalada, sense gairebé coll a la zona del punxó i amb un mamelló més aviat petit. La seva polpa és sucosa i presenta un alt contingut de suc d’elevada acidesa. Com és normal en les llimones, aquesta varietat també presenta pinyols (entre 5 i 10 per llimona). Que n’hi hagi més o menys depèn de la temperatura que fa a l’època de floració, de manera que si la temperatura és més alta hi trobarem més pinyols.

No totes les llimones maduren al mateix temps: n’hi ha que arriben al seu estat òptim de maduració mentre que altres encara estan verds. Per això, el període de collita és molt extens, abasta des de principis de novembre fins a finals de maig.

Nosaltres a l’encaixar us triem les llimones i en general, a no ser que ens ho demaneu, no servim les més grosses. D’aquesta manera podeu aprofitar la llimona sencera, i no és fa malbé a la nevera mitja llimona encetada. Tot i així, sorprèn la capacitat d’aquesta varietat de mantenir les seves propietats intactes un cop collides doncs, conservades en lloc sec i fresc, poden aguantar fins un mes.
 


✓ Les comandes abans de les 14:00h es reben l’endemà


 

Estacionalitat


GEN
FEB
MAR
ABR
MAI
JUN
JUL
-
AGO
-
SET
-
OCT
-
NOV
DES

Informació addicional

Pes N/A
Dimensions N/A
Quantitat

, ,

Cada quan vols realitzar aquesta compra?

Només aquesta vegada, Quinzenal, Setmanal

Ressenyes

 1. nannie

  Hey, I am Nannie Morris a professional in content writing.

  I enjoy solving people’s problems and make them happy. That is what I have been doing for many years now.
  I have been writing since I was 12 years old and never knew it would turn out to be a full-time career. I have also been able to handle several assignments that involves writing. And I worked in three organizations as a volunteer to assist people.My hobbie has always been to help people succeed. And I go the extra mile to make that happen.
  I enjoy writing books and have helped people from countries like China.
  I work with a service provider whose mission is to provide quality writing and make people happy. In fact, many students come to me for professional help on a daily basis because they know I always deliver. And I will continue to provide nothing but quality to build trust like I have been doing for the past few years.

  Expert writer – Nannie – http://www.chateau-gombaude-guillot.com Band

Afegeix una ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà.