BOTIGA

Llimones

Llimones

17.95  40.00  IVA incl.

PAGA DESPRÉS DE TASTAR-LES  


Venda de Proximitat - Circuit Curt

Caixes de 5 kg | 10 kg | 15 kg

  • Pes Brut (caixa + producte).
  • IVA i Despeses d’enviament incloses.
  • Excepte Balears, Canàries, Ceuta i Melilla.
Clear
N/A

Descripció

comprar llimones

Llimones “Fino”

Aprofita’n el suc i la pell

 

Aquesta varietat també es coneix amb el nom de Primofiori i, malgrat que el seu origen no es coneix amb exactitud, es creu que procedeix de la germinació de llavors de Llimona Comú, varietat originària de la Vega Alta del Segura, a Múrcia. Per les seves característiques és una de les varietats més apreciades.
 

De pell llisa i prima de color groc viu, d’aquí el seu nom. Grandària de fruit mitjana, forma ovalada, sense gairebé coll a la zona del punxó i amb un mamelló més aviat petit. La seva polpa és sucosa i presenta un alt contingut de suc d’elevada acidesa. Com és normal en les llimones, aquesta varietat també presenta pinyols (entre 5 i 10 per llimona). Que n’hi hagi més o menys depèn de la temperatura que fa a l’època de floració, de manera que si la temperatura és més alta hi trobarem més pinyols.
 

No totes les llimones maduren al mateix temps: n’hi ha que arriben al seu estat òptim de maduració mentre que altres encara estan verds. Per això, el període de collita és molt extens, abasta des de principis de novembre fins a finals de maig.
 

Nosaltres a l’encaixar us triem les llimones i en general, a no ser que ens ho demaneu, no servim les més grosses. D’aquesta manera podeu aprofitar la llimona sencera, i no és fa malbé a la nevera mitja llimona encetada. Tot i així, sorprèn la capacitat d’aquesta varietat de mantenir les seves propietats intactes un cop collides doncs, conservades en lloc sec i fresc, poden aguantar fins un mes.
 


✓ Les comandes abans de les 14:00h es reben l’endemà


 

Estacionalitat


GEN
FEB
MAR
ABR
MAI
JUN
JUL
-
AGO
-
SET
-
OCT
-
NOV
DES

Informació addicional

Pes N/A
Dimensions N/A
Quantitat

, ,

Cada quan vols realitzar aquesta compra?

Només aquesta vegada, Quinzenal, Setmanal

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Llimones”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *