Honestedat i confiança

Primer les tasteu,

i després ens pagues.

Questió de valors.

Des del primer dia, a Taronges Nostres, hem tingut clar que l’honestedat i el compromís amb els nostres clients són valors irrenunciables.
La teva satisfacció és el més important per nosaltres. És per això que, si ho prefereixes,

  • No et cobrem per avançat la vostra comanda, ni quan el transportista us la porti a casa.
  • Primer tasteu les taronges, mandarines o llimones que us hem servit i després ens pagues mitjançant una transferència bancària o ingrés en efectiu.
Cistell Mandarines

Els preus ja inclouen l’IVA i les despeses de transport

Formes de pagament

Transferència bancària o ingrès

El nostre compte bancari és: BANC SABADELL: ES58 0081 0041 9400 0131 5132 (Recorda indicar nom i cognoms de client o número de comanda al moment de fer la transferència o ingrès)

Targeta de crèdit

Pots fer el pagament amb targeta de crèdit VISA o Mastercard. Aquesta opció de pagament amb targeta de crèdit, homologat als protocols de Comerç Electrònic Segur (CES) dels sistemes de targetes Visa (Verified by Visa) i MasterCard (MasterCard SecureCode) és realitza mitjançant el TPV virtual del Banc Sabadell.

PayPal

Pots pagar directament amb el teu compte de PayPal, si en disposes. És una entitat financera acreditada per transaccions de compra per internet, molt utilitzada i ofereix total seguretat de pagament.

Contra reembors

Té un recàrrec de 3€ que pagaràs directament al transportista quan fa el lliurament de la comanda, juntament amb l'import de la comanda.

Domiciliació bancària

Disponible per als clients subscrits a enviamentes freqüents, setmanals o quinzenals. Simplement ens facilites el teu número de compte i nosaltres gestionarem còmodament el cobrament a final de mes o després de cada enviament, com prefereixis.

Nosaltres