Compromís

Si no quedeu satisfets

us tornem els diners.

De veritat.

Quan fas una compra a Taronges Nostres, sigui a través de la pàgina web, per correu electrònic, per telèfon o whatsapp, adquireixes el dret personal de desistiment, canvi o substitució, com no podria ser d’altra manera.

  • Si un cop heu rebut la comanda no quedeu satisfets amb la qualitat de la nostra fruita, truca’ns per telèfon en un termini de 72 hores des de la recepció de la comanda, i ens sol·licites la devolució, canvi o substitució sense cap cost per part teva.
  • A més, sempre estaràs a temps de cancel·lar la comanda si ens truques per telèfon abans de les 16:00h del dia que preparem la teva comanda.
  • Si al rebre la comanda veus la caixa trencada o greument deteriorada per una manipulació incorrecta durant el transport, i creus que la fruita s’ha vist afectada, refusa-la indicant-ho a l’albarà del transportista i truca’ns immediatament. T’enviarem de nou la comanda sense cap cost per part seva o si ho preferixes et retornaríem els diners. Vincitore assoluto bodybuilding e intervista Alexander Westermeier + Matthias Hollweck – Campionato bavarese 2018 AndroTube over the counter primo tabs 25mg 50 tab alpha pharma midget bodybuilding midget mini mya assume un gallo nero.

Telèfon / whatsapp

654 202 639

A més…

…recorda que si ho prefereixes,

no ens paguis fins després d’haver-les tastat.

Nosaltres