Floració i creixement de mandarines i taronges

Floració i creixement de les mandarines i taronges del nostre hort.

Us volem mostrar com surten les mandarines i taronges dragon pharma winstrol que després ens mengem. Per això, hem anat fent fotos durant la floració, pol·linització i els primers dies de creixement de les mandarines i taronges del nostre hort.

A l’inici de la primavera comença l’espectacle. Els tarongers i mandariners comencen a omplir-se de flors. És un veritable plaer gaudir de l’olor de la flor de taronger i del brunzir de les abelles al voltant. Però això dura poques setmanes, i la majoria de flors cauen només obrir-se. El treball de pol·linització que fan les abelles aquests dies és fonamental perquè la flor que queda esdevingui fruit. Bodybuilding træning opdelt: parring af større, mindre muskelgrupper dorian yates bodybuilding øvelser s – øvelser.

Un cop pol·linitzada la flor es transforma en fruit, i poc més s’hi pot fer sinó esperar que vagi creixent. Les primeres setmanes el fruit creix molt ràpidament però és molt fràgil a les inclemències meteorològiques, especialment al vent. Així el temps que faci a la primavera acaba sent determinant, primer en la quantitat de flor que queda a l’arbre i després en la qualitat i quantitat de fruit que ens donarà.

Passat aquest període crític, i entrat l’estiu, a les Terres de l’Ebre es garanteixen unes condicions òptimes de llum solar que fan que, juntament amb el reg a goteig per mantenir la humitat òptima, els cítrics creixin de la millor manera possible. Això sí, sempre pendents de qualsevol sorpresa meteorològica.

I és que… la natura no s’atura.

 

Leave a Comment